Acum reîncarci contul Orange rapid şi simplu

Când rămâi fără credit, cumpără o cartelă electronică de reîncărcare (e-cartelă) şi te bucuri în continuare de poveştile spuse la telefon cu prietenii.

Poți să reîncarci numărul tău Orange Abonament, PrePay sau Internet Acum cu o cartelă electronică de reîncărcare pe care o găseşti în orice chiosc “AKM-Veteran”.

Alege doar valoarea care ţi se potriveşte:

Reîncărcarea se efectuează utilizând codul unic de reîncărcare pe care îl găsești pe bonul primit. Asigură-te că acesta a fost tipărit în fața ta.

Pentru a reîncărca contul, formează *144*codul de reîncărcare# . În scurt timp vei primi pe ecranul telefonului informaţia despre suma reîncărcată. La fel, poţi accesa “contul meu” pe my.orange.md sau apela numărul 100 pentru reîncărcarea contului.

Dacă ai format greşit codul de reîncărcare de 3 ori consecutiv, serviciul va fi suspendat, iar pentru a-l debloca sună 100, selectează meniul Reîncărcarea contului, apoi introdu seria e-cartelei.

Сontul tău poate fi reîncărcat şi de către un alt client Orange. Pentru a reîncărca contul unui alt utilizator Orange cu o cartelă electronică de reîncărcare, formează: *144*codul de reîncărcare *numărul de telefon# , unde numărul de telefon începe cu 0.

O cartelă electronică de reîncărcare poate fi folosită o singură dată. Dacă nu ai reuşit să reîncarci contul după multiple încercări, apelează Serviciul de informaţii la numărul 777 şi contactează reprezentantul Serviciului Clienţi Orange.