E primăvara ofertelor la Orange

Primăvara aceasta ai chef pentru toate: apeluri, navigare pe net , procurare de noi dispozitive, căci Orange vine cu cele mai avantajoase oferte pentru tine.

Conectează acum un Abonament Internet Tabletă 80 lei, pe contul tău Family, şi primeşte de două ori mai mult trafic: 3 GB + 3 GB, timp de 6 luni. În plus, beneficiezi şi de super preţ şi ofertă în rate la tableta Huawei MediaPad de 10 inch, care poate fi a ta la doar 155 lei lunar şi 0 lei avans.

Familie
În familie, ştiu exact cu ce să-i surprind pe cei dragi
Detalii aici
De 2 ori mai mult net pe tabletă

Ia-ţi un Abonament Internet Acum 4G şi primeşti până la 300 GB cadou până în 2017 şi un laptop Asus cu super preţ şi ofertă în rate: doar 200 lei lunar, cu 0 lei avans.

Conectat oriunde și oricând
la conectare
Internet Acum 4G
Detalii aici

Acum e timpul potrivit să te înnoieşti cu un telefon. Cumpără smartphone-ul multifuncţional, compatibil 4G, Samsung Galaxy J1 (2016), căci e foarte avantajos:  200 lei lunar, cu 0 lei avans.

NOU
Samsung Galaxy J1 (2016) | 4G
200 lei
lunar, pe 18 luni cu 0 lei avans

Iar pentru cei care abia intră în lumea smartphone-urilor, am pregătit un preţ special la telefonul LG Y30, la doar 55 lei lunar cu 0 lei avans.
Detalii ofertă.

LG Y30
55 lei
lunar, pe 24 luni cu 0 lei avans

În plus, în cadrul ofertei de primăvară, ai super reduceri la o gamă largă de telefoane, vezi aici toată lista de dispozitive cu preţ redus.

Şi asta nu e tot. Oferta în rate cu avans 0 lei revine la telefoanele de top. Cele mai bune smartphone-uri de la cei mai importanţi producători mondiali sunt disponibile în magazinele Orange la cea mai bună ofertă în rate, cu 0 lei avans.