25.04.2007 toate
lansarea Orange in Moldova astazi, 25 aprilie,
Voxtel si Tempo au devenit Orange

Astazi, 25 aprilie, France Telecom lanseaza Orange in Moldova. Istoria de succes a France Telecom-ului in tara noastra incepe cu lansarea Voxtel in anul 1998, France Telecom fiind primul mare investitor strain care a venit pe piata autohtona, contribuind esential la sporirea atractivitatii investitionale si la cresterea economica a tarii. Lansarea Orange in Moldova este rezultatul firesc al evolutiei grupului France Telecom pe piata GSM, fiind determinata de decizia de a integra Voxtel - primul operator de telefonie mobila, intr-un mediu international sub umbrela unui brand cu renume.

Brandul Orange

Brandul Orange a fost creat in 1994, ca brand comercial al grupului France Telecom. In scurt timp el a devenit unul din cele mai cunoscute si respectate in lume, fiind unul din liderii mondiali in telecomunicatii. Astazi Orange semnifica:

  • prezenta in 220 de tari si regiuni ale lumii
  • 159 milioane de clienti
  • 191 000 mii angajati
  • in 2006 Orange a inregistrat un venit de 51.7 miliarde de Euro

Reusita Orange se datoreaza valorilor care stau la baza acestui brand. Orange este simplu pentru ca actioneaza intr-o maniera clara, este onest pentru ca este corect in relatii, te surprinde pentru ca ofera de fiecare data ceva nou, este dinamic pentru ca priveste viitorul cu incredere si deschis pentru ca este accesibil pentru fiecare.

Orange in Moldova marcheaza debutul unei noi etape in istoria telefoniei mobile autohtone

Orange Moldova inseamna servicii mai bune si mai inovative pentru toti locuitorii tarii, utilizarea carora le vor facilita viata si afacerea.

  • Acum telefonia mobila este mai accesibila iar comunicarea mai intensa
  • Servicii de calitate, la standarde internationale, pentru toti cetatenii Moldovei
  • Deservire exclusiva a clientilor
  • Design si atmosfera noua in toate punctele de vanzare
  • Convorbiri in reteaua Orange la tarif redus in jumatate pentru clientii PrePay si pachete de baza mai accesibile, la preturi reduse
  • Tarife si plata lunara foarte redusa pentru abonamente
  • Noi oferte in sprijinul intreprinderilor
  • Servicii multimedia de ultima generatie
  • Un portofoliu vast de telefoane mobile la preturi avantajoase

O experienta unica pentru clienti
Deservirea calitativa a clientilor - o experienta mai buna cu Orange

Acum Orange este si mai aproape de clientii sai. Noi servicii si oportunitati sunt disponibile intr-o retea mai vasta de vanzari: 4 magazine Orange cu aspect nou in Chisinau, Balti si Cahul, un nou magazin Orange in Ungheni, 38 de magazine ale partenerilor Orange in toata tara, 70 de magazine ale dealerilor autorizati si peste o mie de puncte de vanzare PrePay.

Deservirea clientilor va cunoaste o noua abordare. Un set identic de numere scurte, redus in jumatate, va oferi accesul la Serviciul clienti atit utilizatorilor PrePay, cit si abonatilor Orange. Orange ofera si conditii mai simple de navigare in reteaua Internet. Portalul Orange World deschide accesul la universul multimedia: de la cele mai simple jocuri pina la servicii de ultima generatie, cum ar fi TV si flux video pe telefonul mobil.

Oferta Orange
Mai multa comunicare pentru toti locuitorii Moldovei

Noi oferte si servicii la preturi si mai avantajoase vor marca aparitia Orange in Moldova.

PrePay devine si mai accesibil pentru toti locuitorii tarii:

  • tarife de doua ori mai mici pentru convorbirile cu cei 925 de mii de clienti Orange si reducere de 40 la suta pentru celelalte tarife
  • $4 pentru cel mai mic pachet, fata de 5,8 dolari anterior
  • noua gama de cartele de reincarcare, ajustata la necesitatile clientilor si credit care nu expira niciodata
  • 6 centi pentru un SMS, in locul vechiului tarif de 9 centi si pachetele SMS valabil si pentru mesajele internationale
  • tarifare la secunda si mesagerie vocala taxata doar dupa semnalul sonor
  • servicii MMS, multimedia si Orange World mai accesibile.

Cu Orange Abonament este usor sa comunicati mai mult:

  • plata lunara redusa pentru abonamente, deoarece plata pentru fondul republican in valoare de doi dolari este integral compensata de Orange
  • convorbirile extra abonament cu pana la 11 la suta mai ieftine
  • apeluri tarifate la secunda si mesagerie vocala taxata doar dupa semnalul sonor
  • transfer gratis la orice abonament pentru toti clientii PrePay
  • preturi prezentate cu toate taxele aferente incluse
  • 10 minute gratuite lunar pentru totdeauna, si o gama larga de telefoane la preturi speciale pentru clientii noi si PrePay care se transfera la Orange Abonament cu ocazia lansarii
  • acces la Internet mobil online, la tarif redus cu 33 la suta, pentru Orange Abonament, iar pentru optiunile Internet mobil preturile sunt reduse pina la 0,15$/MB.

Cu Orange intreprinderile sunt in avantaj

Pentru intreprinderile mici si mijlocii Orange vine cu oferta Pro, valabila pentru toate companiile care au abonamente pentru doua sau mai multe numere de telefon. In cadrul acestei oferte tariful pentru convorbirile cu 925 mii clienti Orange este de $0.08/min. Iar convorbirile in grupul inchis de utilizatori (CUG) sunt tarifate la 1 cent/min (fara TVA) pentru o plata lunara de $2.

Pentru intreprinderile mari Orange ofera tarife cu 30 la suta mai mici pentru abonamentul Business. Cu doar cinci numere de telefon conectate la abonamentul Business comunicare nelimitata in cadrul grupului inchis de utilizatori. In plus, in ajutorul clientilor corporativi este antrenata o echipa dedicata de profesionisti.

Servicii multimedia de ultima generatie pentru a extinde comunicarea

Orange aduce ultima generatie de servicii multimedia in Moldova si mai multe modalitati de acces la informatie: SMS, Wap, Orange Menu, portalul Orange World, TV in direct si video.

Noi oportunitati de comunicare pentru clientii PrePay se deschid cu pachetele SMS valabile si pentru mesajele internationale dar si MMS accesibile pentru tot mai multe tari.

Iar portalul Orange World asigura acces nelimitat la servicii, informatii si distractii oriunde si oricand.

Lansarea Orange semnifica si o gama larga de telefoane mobile performante la preturi speciale.

Marcam impreuna lansarea Orange in Moldova

Lansarea Orange in Moldova va fi marcata de un concert exclusiv sustinut de Goran Bregovic, Pavel Stratan si Steve Edwards (hitul "World hold on”). Evenimentul va avea loc in Piata Marii Adunari Nationale sambata, 12 mai, ora 18.00, iar accesul va fi liber.
Imediat dupa acest concert va incepe turneul Pavel Stratan in orasele mari ale republicii.