17.12.2010 toate
Tonuri de asteptare – activare gratuita de sarbatori

De sarbatori, bucurati-i pe toti care va suna cu o surpriza placuta. Pana pe 31 ianuarie 2011 activarea serviciului Tonuri de asteptare este gratuita si puteti inlocui tonul obisnuit din telefon cu o melodie.

cum activati gratuit Tonuri de asteptare?

Alegeti metoda de activare care va convine mai mult :

  • pe web: Accesati tonuri.orange.md, faceti click pe "inreg.", introduceti numarul de telefon si codul de verificare primit prin SMS, dupa care tastati "inregistr." gratuit
  • prin SMS: Expediati un SMS cu textul REG la numarul 3000 Pret: 1,2 lei pentru utilizatorii PrePay, gratuit pentru clientii Abonament
  • prin apel: Sunati 3000 si urmati instructiunile vocale. Costul unui apel la 3000 este 1 leu/min

Clientii corporativi pot activa Tonuri de Asteptare doar prin cerere. La expirarea ofertei, serviciul Tonuri de Asteptare va fi reactivat si taxat lunar. Taxa lunara - 8 lei. In cazul in care doriti sa anulati serviciul, intrati pe tonuri.orange.md, accesati "info utilizator", "contul meu", apoi alegeti "anuleaza serviciul".

exclusiv la Orange – alegeti cate un ton pentru fiecare prieten in parte

Daca va doriti mai mult, aveti la dispozitie o intreaga colectie de colinde, hituri sau glume haioase. In plus, numai la Orange puteti alege cate un ton de asteptare separat pentru fiecare dintre cei care va suna: cel mai nou hit pentru prieteni sau o melodie speciala pentru persoana draga.

In total, puteti alege cate o melodie pentru fiecare din 10 prieteni sau 10 grupuri.

De asemenea, puteti seta mai multe tonuri de asteptare pentru acelasi apelant si puteti alege intervalele de timp in care acestea vor fi auzite de cei care va suna. Pentru setari, accesati categoria setari, rubrica setari avansate.

fiti original, creati propriul ton

Serviciul "Tonuri de asteptare", permite si setarea tonurilor personalizate, care pot fi inregistrate apeland numarul 3000 sau poate fi incarcat prin web, pe tonuri.orange.md in categoria "albumul meu" - "tonuri personalizate" - "incarca un ton nou".

aflati aici cum sa creati un ton personalizat