28.09.2010 toate
In premiera la Chisinau - legendara trupa rock "Scorpions" va sustine un concert

Compania Orange anunta prezenta la Chisinau, in data de 14 octombrie 2010, a legendarei trupe rock SCORPIONS, intr-un concert de adio.

Pentru prima data in Moldova, pe stadionul Zimbru va avea loc un concert al trupei SCORPIONS. Evenimentul are loc in cadrul turneului de adio al formatiei.

SCORPIONS, care este una dintre cele mai renumite trupe rock din lume, cu peste 100 de milioane de albume vandute, aduce la Chisinau si faimoasa melodie "Wind Of Change".

"Batranii revin pe scena, pentru ca mai pot", a declarat chitaristul Rudolf Schenker pe 15 martie 2010 la Praga, unde a demarat turneul.

"Acum, SCORPIONS se afla in America Latina. Peste o saptamana vor fi din nou in Europa, iar concertul de la Chisinau se afla in agenda acestui turneu de adio, cu 200 de concerte in toata lumea, intre spectacolele din Bulgaria si Franta", a declarat Vlad Costandoi , producatorul general al evenimentului.

"Echipamentul tehnic antrenat si show-ul de lumini care va insoti prestatia trupei este unul cu totul deosebit de tot ceea ce a fost pina acum la Chisinau. Tone de metal si sute de capuri de lumini pe o scena inedita amplasata pe stadionul Zimbru. Suntem implicati in acest proiect si ne dorim cat mai multi oameni sa se bucure de acest concert", a declarat Artur Suhih directorul companiei "Bis concert".

Orange deja este cunoscut prin faptul ca sustine concerte cu participarea unor artisti de renume mondial:Goran Bregovic, Cesaria Evora, Patricia Kaas, Lara Fabian. Acum impreuna cu alti parteneri, VOIAJ International, EUROASIG si CASA VINULUI am decis sa sustinem acest proiect care speram ca va fi un cadou adevarat pentru toti locuitorii Moldovei. Asadar, invitam toata Moldova la o sarbatoare cu totul deosebita, a mentionat Jerome Poulain, directorul de marketing, comunicare si vanzari.

Biletele vor fi puse in vanzare din data de 29 septembrie 2010:

    in Chisinau:
  • magazinul Orange Studio, de pe strada Mihai Eminescu,
  • magazinul Orange din strada Alba Iulie 75,
  • Orange - Jumbo,
  • Orange - Sun City,
  • Orange - Malldova,
  • reteaua de magazine Bumerang.
  • ghiseele stadionului Zimbru (din 5 octombrie)

    in Balti:
  • magazinele Orange

Pretul biletelor va fi de la 160 pana la 500 de lei.

Prezenta la Chisinau a trupei SCORPIONS este sustinuta de SENSMUSIC, ORANGE MOLDOVA, BISCONCERT, VOIAJ International, EUROASIG si CASA VINULUI.

CONTACTE:

SENSMUSIC
Str. Bucuresti 68, of. 707, MD-2001
Chisinau, Moldova
Telefon mob: 069543577
E-mail: talmacieugeniu@yahoo.com

ORANGE MOLDOVA
str. Alba Iulia 75, MD-2071
Chisinau, Moldova,
E-mail: orange@orange.md