24.06.2010 toate
Concursul Cupa Mondiala 2010

Orange a desemnat castigatorii primei extrageri saptamanale pentru Concursul "Cupa Mondiala 2010".

Ei au demonstrat ca sunt buni in fotbal si au fost premiati - Irina Nastas de 25 ani din Chisinau, Vitalie Doroceanu de 23 ani din Chisinau si Carina Rotari 23 ani din Balti au castigat iPhone 3GS alb (16 GB) si BlackBerry Curve 8900.

Participantii au sunat 456 si s-au abonat la concursul "Cupa Mondiala". Inainte de fiecare meci, ei au raspuns la invitatia de a indica pronosticuri ale meciurilor si au trimis prin SMS mai multe scoruri posibile. Pentru fiecare scor ghicit au primit cate 5 minute (orange abonament) pentru apeluri in orice retea din Moldova sau 7 lei (orange prepay) si au acumulat puncte. Toti care au trimis pronosticuri si au ghicit cel putin un scor, au participat automat la extragerea pentru premiile saptamanale.

Si tu poti castiga! Participa la concurs si ghiceste scorul meciurilor. Mai ai 3 sanse de a castiga iPhone si BlackBerry. Urmatoarele extrageri ale premiilor saptamanale vor avea loc pe: 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie.

Iar la finalul concursului, un norocos care a acumulat 20 de puncte se va alege cu un Mitsubishi Lancer X nou-nout. Norocosul ai putea fi chiar tu!

 

Concursul Info Cupa Mondiala 2010

S-a informat despre cursul meciurilor prin SMS si a castigat mai mult! Dionisie Caprosu de 20 ani din Cricova a castigat extragerea pentru un BlackBerry Curve 8900 cu serviciul Info Cupa Mondiala 2010.

Un smartphone si-a gasit deja stapanul. Altele 3 asteapta sa fie castigate. Participa si tu la extragere.

Tot ce trebuie sa faci e sa te abonezi la serviciul Info Cupa Mondiala 2010. Suna 678 si vei primi prin SMS date despre cursul meciurilor (inceputul meciului, cartonase rosii sau galbene acordate jucatorilor, goluri marcate, penalti) si rezultatul lor final in timp real.

Urmatoarele extrageri pentru BlacBerry vor avea loc pe 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie.