04.07.2007 toate
un milion de locuitori ai Moldovei aleg Orange

Dupa rebranding, familia Orange s-a extins si mai mult. Acum, ea numara 1000 000 de membri - una dintre cele mai numeroase din tara.

Din 25 aprilie si pana in prezent, Orange a inregistrat 74 400 de clienti noi.

Echipa Orange este incantata de faptul ca clientii apreciaza mult ofertele si serviciile Orange.



de oferte promitatoare in aceasta vara au parte clientii PrePay
Acum Internet Mobil - cu 50% mai ieftin

Pentru toti clientii PrePay, IMO este acum cu 50 la suta mai ieftin. Aceasta inseamna ca ei au posibilitatea sa beneficieze fara ezitare de avantajele oferite de TV mobil, IMOsi portalul Orange World la un pret redus.

Din luna iulie, clientii PrePay beneficiaza si de un Program de Premii foarte generos.

Bonus pentru apelurile internationale receptionate

Acum clientii Orange, carora le place sa comunice cu prieteni si rude din strainatate la mobil, primesc bonus.

Asadar, fiecare client care lunar receptioneaza apeluri internationale cu o durata de la 10 pana la 25 de minute, primesc in fiecare luna bonus de 1 dolar.

In cazul in care durata apelurilor international primite depaseste 25 de minute, suma bonusului este de 2 dolari. De acest bonus pot beneficia clientii care sunt utilizatori PrePay mai mult de 6 luni. Valabilitatea bonusului este de 30 de zile si el poate fi utilizat pentru apeluri spre orice numar Orange.

Bonus pentru comunicare intensa

De bonus-uri se vor bucura si toti utilizatorii PrePay care consuma lunar mai mult de $15.

Asadar, utilizatorul PrePay care consuma lunar de la $15 la $20 din creditul PrePay primeste un bonus de 5% din creditul consumat. Pentru clientii care consuma $20 - $25, bonusul va constitui 10%, iar in cazul in care clientul va consuma mai mult de $25, suma bonusului va fi de 15%.

De acest bonus pot beneficia clientii care sunt utilizatori PrePay mai mult de 6 luni. Valabilitatea bonusului este de 30 de zile si el poate fi utilizat pentru apeluri spre orice numar Orange.

Numar Magic

Clientii care sunt utilizatori PrePay mai mult de un an, sunt si mai avantajati. Ei pot alege un Numar Magic, care ofera posibilitatea de a comunica la tarife foarte avantajoase cu orice numar Orange. Tarifele pentru convorbirile cu Numarul Magic sunt stabilite in dependenta de perioada de timp de cand clientul este utilizator PrePay.

Cat timp sunteti utilizatorul
Orange PrePay
1-2
ani
2-3
ani
3-4
ani
4-5
ani
5-6
ani
mai mult de
6 ani
Tarif spre Numarul Magic ales 5 centi 4 centi 3 centi 2 centi 1 cent gratuit

de oferte promitatoare in aceasta vara au parte si clientii Abonament
"Duminici Nelimitate" de vara

De asemenea, toti clientii Abonament, beneficiaza de oferta "Duminici Nelimitate de vara".

Abonatii noi si cei care se transfera de la PrePay la Abonament, in perioada 2 iulie - 19 august, primesc gratuit pentru 3 luni optiunea "Duminici Nelimitate". Dupa expirarea perioadei de trei luni acesti clienti, vor putea solicita aceasta optiune cu plata lunara de $8 in cadrul unei oferte speciale in decurs de o luna de zile. Clientii existenti pot activa in perioada 2 iulie – 19 august optiunea "Duminici Nelimitate de vara” la pret de $4, adica cu 50% mai ieftin,. Clientii care vor activa aceasta optiune in perioada promotiei vor beneficia de acest pret special pina la 1 octombrie.

Preturi reduse pentru serviciul Roaming

Acum clientii Orange care activeaza Serviciul Roaming pot beneficia de tarife reduse pentru convorbiri in timpul aflarii peste hotarele tarii.

Pentru apelurile de intrare, reducerea va constitui 25 la suta iar pentru apelurile de iesire si SMS 5 la suta.

Oferta este valabila din 25 iunie pana in 31 august si ofera clientilor posibilitatea sa-si impartasiasca fara ezitare impresiile din calatorie cu cei dragi de acasa.

pentru toti clientii Orange cu ocazia ca suntem 1 milion
Vara disco 2007 la Chisinau

Toti clientii Orange, din 25 iunie si pana in 15 septembrie, reicarcindu-si contul cu o cartela in valoare mai mult de 1 dolar, pot vizita gratuit in fiecare zi, cu exceptia zilei de simbata, cele mai in voga cluburi de noapte din Chisinau. Prezentand cartela de reincarcare, clientii pot vizita localurile City, Studio One, Star Track, Military Pub si Booz Time, club, in care cartela de reincarcare ofera si o reducere de 10 la suta din suma consumatiei.

vara deja a inceput cu 4 evenimente Orange pentru toata tara - de la Nord la Sud
Orange Open Air 2007 la Chisinau

Cel mai de amploare eveniment a avut loc in inima tarii, la Chisinau.

Orange Open Air, este primul show de acest gen, organizat in Moldova. Gratie acestuia, Chisinaul a facut primul pas pentru a intra in cercuitul marilor capitale ale muzicii electronice. In premiera acest eveniment a fost sustinut de o experienta multimedia inedita.

  • Evenimentul a fost urmarit live pe www.orange.md si www.play.md
  • 550 de utilizatori au urmarit simultan Orange Open Air in Internet, ceea ce este un trafic record pentru o transmisie video in direct pe Internet in Moldova
  • In exclusivitate clientii Orange au avut posibilitatea sa vizioneze in direct pe TV mobil aceasta manifestatie. Timp de doua zile au fost inregistrate 400 de sesiuni streeming
  • Toti participantii au avut posibilitatea sa expedieze MMS si SMS care apareau in regim live pe ecranele instalate pe teritoriul Moldexpo
  • Toti invitatii au avut ocazia sa expedieze prin MMS la numarul 3686 cele mai reusite fotografii de la eveniment pentru a participa la foto concursul de pe www.openair.md
  • Pe perioada celor doua zile participantii au votat cel mai bun DJ, cistigatorul fiind DJ Kirpitch
  • Video, text, interviuri cu DJ sunt valabile pe Orange World

In perioada de dupa lansare comunicarea a devenit mai bogata gratie serviciilor multimedia.

Serviciul TV Mobil a batut toate recordurile si asteptarile. Astfel, numarul utilizatorilor TV Mobil a constituit aproape 10 000 de persoane.

Weekend-urile SMS si MMS au aratat ca clientilor Orange le place sa comunice prin mesaje scrise si imagini. In timpul celei de-a treia editii SMS weekend 150 de mii de utilizatori au transmis peste 1,5 milioane de mesaje scurte. Iar in timpul primului Weekend MMS, 15 mii de utilizatori au expediat 40 000 de mesaje multimedia.

"Barza de Cristal", la Balti

Maratonul evenimentelor continua in nordul tarii la Balti. In data de 21-22 mai Orange a sustinut Festivalul International de muzica "Barza de Cristal", care a intrunit tineri interpreti din 12 tari si peste 30 000 de spectatori.

"Abiturient 2007", la Comrat

De asemenea, pentru prima oara, Orange a fost partenerul principal al Bascanatului Gagauz -Yeri in organizarea balului absolventilor Gagauziei 2007 pe Piata centrala din Comrat. 1600 de abiturienti din toate regiunile Gagauziei s-au deplasat la Comrat, unde Orange le-a oferit un concert de zile mari.

 

 


"Chipuri de prieteni" la Cahul

In sudul tarii, in perioada 30 iunie – 2 iulie, pentru a patra oara Orange a sustinut Festivalul International de muzica "Chipuri de prieteni". Anul acesta festivalul si-a extins si mai mult atat geografia cat si numarul participantilor. 21 de tineri interpreti din 10 tari au evoluat in fata unui juriu international. Evenimentul a fost sustinut de prezentarea CD-urilor lansate in anul acesta pe piata autohtona: Snails, Alternosfera, Olga Tira. Surpriza evenimentului a fost trupa italiana care a cucerit publicul cu muzica de calitate.

Festivalul a adunat peste 30 de mii de spectatori.

Orange continua sa-si extinda aria de acoperire

In aceasta perioada aria de acoperire Orange a fost fortificata. Suma investitiilor de la inceputul anului a constituit 15 mln dolari.

Asadar, pentru extinderea ariei de acoperire in regiuni si pentru densificarea acoperirii Orange a instalat in toata tara 56 de statii, dintre care 33 dupa lansare.

Gratie investitiilor facute si a procesului de extindere, locuitorii din 36 cele mai mari orase se bucura de acoperire EDGE. Aceasta inseamna ca 54% din numarul populatiei au acces la TV mobil, navigare rapida pe Orange World si Internet.

De asemenea, Orange, este preocupat permanent si de extinderea acoperirii internationale.

Serviciul roaming pentru Orange Abonament este disponibil in 125 de tari si regiuni cu 202 operatori, iar serviciul PrePay peste hotare in 16 tari cu 43 operatori.

Comunicarea prin MMS este posibila cu operatorii Kyivestar Ucraina, Orange Romania si Optimus Portugalia.