16.02.2010 toate
oferta de primavara "descoperiti mai multe despre cei dragi"

Odata cu venirea primaverii, Orange lanseaza o oferta noua, care le va permite clientilor sa comunice placut si sa descopere mai multe lucruri interesante despre persoanele dragi.

la PrePay

30 bani/min pentru convorbiri cu 3 Numere Preferate

Persoanele care au un numar PrePay pot acum sa vorbeasca si sa expedieze mesaje la jumatate de pret spre 3 Numere Preferate. Pana pe 31 martie apelurile spre cele 3 numere costa 30 bani/minut, iar fiecare SMS - 20 de bani.

Pentru selectarea gratuita a Numerelor Preferate, clientii vor trebui sa formeze *100*6#  sau sa apeleze 100, apoi 3 si 2.

Schimbarea Numerelor Preferate in perioada promotiei este, de asemenea, gratuita.


Internet mobil cu 1 leu/MB

La fel pana in 31 martie 2010, persoanele care au un numar PrePay, vor putea naviga pe Internet de pe mobil la doar 1 Leu/MB. Astfel, intreaga lume multimedia de la Orange - radio si TV in direct, noutati si distractii de pe portalul wap.orange.md - va deveni mult mai accesibila.

Doritorii de a beneficia de oferta, trebuie sa expedieze gratuit un SMS fara text la numarul scurt 5252. Iar cei care inca nu au serviciul Internet mobil activat - sa apeleze 789.

 

la Abonament

optiunea Club - convorbiri cu doar 10 bani/minut

Clientii Abonament se pot bucura de convorbiri la doar 10 bani/minut cu prietenii, colegii si membrii familiei, care au activata optiunea Club. Iar pana pe 15 aprilie, activarea si utilizarea acestei optiuni sunt gratuite. Cu cat mai multi membri in Club - cu atat mai multe convorbiri la pret foarte avantajos.

Oferta este valabila pentru toti clientii Abonament, persoane fizice. Dupa expirarea perioadei promotionale, pretul optiunii va fi de 10 lei lunar, suma care va fi extrasa din cont automat.


1000 de minute lunar cu un Numar Favorit

De convorbiri indelungate cu persoana draga vor beneficia si clientii noi Abonament. La conectare sau transfer de la PrePay pana pe 31 martie 2010, vor primi lunar 1000 de minute timp de un an ca sa poata comunica atat cat isi doresc cu un Numar Favorit Orange.

Oferta este valabila la conectare sau transfer la Abonament de cel putin 80 lei sau 1 ora. Persoanele care vor alege Abonament 40 lei, Abonament 15 minute sau Abonament Start, vor primi 300 de minute lunar pentru convorbiri gratuite cu un Numar Favorit Orange.