30.10.2009 toate
Orange impreuna cu RIM aduce solutiile BlackBerry in Moldova

Chisinau, Moldova si Waterloo, Canada - Orange Moldova impreuna cu Research In Motion ® (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) au anuntat astazi ca vor lansa in curand solutiile BlackBerry® in Moldova. Cu solutiile BlackBerry clientii vor beneficia de smartphone-uri, software si servicii pentru acces usor, fara fir, la e-mail, telefon, agenda, browser Internet, multimedia si alte aplicatii utile pentru afaceri si uz personal. Locuitorii din Moldova se vor putea bucura de libertatea si eficienta utilizarii beneficiilor smartphone-urilor BlackBerry® si vor putea sa ramana mereu conectati si la zi cu toate informatiile necesare oriunde si oricand.

"Ne face placere sa anuntam introducerea solutiilor BlackBerry in Moldova. Acesta este inca un pas in strategia noastra de a oferi clientilor nostri corporativi solutii complete de comunicare si de a-i ajuta sa pastreze legatura cu afacerea lor chiar si atunci cand nu sunt in oficiu. Datorita retelei extinse de care dispunem, clientii Orange vor avea posibilitatea sa beneficieze pe deplin de posibilitatile solutiilor BlackBerry in toata tara si sa se bucure de acces rapid la email-uri, fisiere anexate si multe altele." a declarat cu aceasta ocazie Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

Mark Guibert, Vice Presedinte pe Marketing Corporativ al RIM, a adaugat:
"Suntem multumiti de colaborarea RIM cu Orange in vederea lansarii solutiilor BlackBerry in Moldova. Smartphone-urile BlackBerry reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele care doresc sa fie mereu in contact cu partenerii, colegii si familia, si de a avea acces de pe mobil la o gama tot mai mare de functiuni pentru afaceri si de uz personal."

La etapa initiala, Orange va pune la dispozitia clientilor sai BlackBerry® Curve ™ 8900 smartphone, care reprezinta un puternic dispozitiv de comunicatii si multimedia. Acesta ofera utilizatorilor solutii lider de e-mail si mesagerie mobila, alaturi de agenda, browser web si aplicatii multimedia, precum si acces la o gama larga de aplicatii mobile pentru afaceri si uz personal. BlackBerry Curve 8900 smartphone este dotat cu GPS integrat si Wi-Fi ® (802.11 a / b / g), precum si cu un set bogat de functii multimedia, inclusiv camera de 3.2 megapixeli cu zoom variabil, auto focus, flash puternic si inregistrare video, precum si un media player avansat pentru muzica, video si imagini.

Solutiile BlackBerry vor fi in curand disponibile in magazinele Orange.