07.05.2018

Noile oferte Orange te vor face să fii cu ochii pe minge

Suntem în preajma Mondialelor şi ştim cât de tare îţi place fotbalul.

Orange consideră că pasiunea ta pentru fotbal trebuie susţinută şi vine cu cele mai noi oferte special gândite ca tu să fii cu ochii pe minge oricând, oriunde şi să te bucuri de spectacolul fotbalistic în voie.

Ia-ţi acum Abonament Colibri sau Tigru şi ai de 2 ori mai mult trafic Internet inclus în Abonament. Fă o conectare nouă, transferă-te de la PrePay la Abonament sau portează-te la Orange şi primeşti până la 50 GB bonus Internet inclus ca să explorezi din plin site-uri preferate şi să profiţi de toate avantajele navigării la viteze 4G.

Ştim că nu poţi rata nici un meci. De aceea ţi-am pregătit super preţuri la o gama largă de telefoane ca să poţi urmări mingea chiar de pe smartphone-ul tău. Ia-ţi acum un smartphone cu ecran de 5.7” şi camera de 13MP aşa cum este cel mai nou smartphone Huawei Y6, pe care îl găseşti exclusiv la Orange, cu super preţ, în rate, doar 115 lei lunar şi cu credit 0%. Sau poţi alege Huawei P smart şi mai bine dotat, doar 200 lei lunar şi cu credit 0%.

Ai şi smartphone-uri exclusive marca Orange, acum la super ofertă – Orange Rise 52, cu ecran de 5 ”, doar 55 lei lunar şi Orange Dive 72 cu o cameră de 13 MP și senzor de amprentă, doar 95 lei lunar, ambele la preț special, şi cu credit 0%.

Smartphone-urile din ofertă sunt toate disponibile şi la portare.

Fii cu ochii pe minge chiar şi acasă. În curând îți aducem emoția de la Mondiale în calitate HD. Conectează Internet și Televiziune de la Orange la doar 100 lei lunar, primele 6 luni, orice pachet ai alege. În plus, mai privești al doilea TV absolut gratuit.

Urmăreşte mingea oriunde te-ai afla. Când eşti la Orange poţi privi meciurile preferate şi de pe tabletă sau laptop. Conectează-te la cea  mai de încredere reţea 4G şi simte energia de la Mondiale chiar şi când eşti departe de stadion. Alege Internet Acum şi ai Nopţi Nelimitate gratuit, timp de un an şi modem Wi-Fi 4G la doar 1 leu.

Şi pentru că urmează perioada vacanţelor, beneficiază acum de noile oferte de Roaming, mult mai accesibil în peste 50 de ţări. Activează serviciul Roaming şi opţiuni pentru apeluri, SMS sau Internet în Roaming şi cutreieră lumea în lung fără grija legăturii cu cei de-acasă. Vezi aici lista de ţări şi toate opţiunile Roaming.